سال ۲۰۰۸ طراحی به نام «پیر لکلرک» که قبلاً عهده دار طراحی مدل بی ام و x5 بود تصمیم گرفت خودروی جدیدی را طراحی کند. بر اساس این طراحی جدید، کمپانی آلمانی بی ام او یکی از لوکس ترین کراس اوور های خود را راهی بازار خودروی جهان کرد تا رقیبان کلاسیک خود را بیش از پیش به رویارویی بطلبد. اسم این خودروی جدید بی ام و X6 بود؛ خودرویی بین یک خودروی سواری لاکچری و یک اس یو وی بسیار لاکچری. شاید به خاطر ظاهر بزرگ و خشن این خودرو بود که از همان اول این خودرو معروف به تانک بی ام و شد و حتی بعضی از کارشناسان حوزه خودرو در ایران به آن لقب کرگدن هم دادند؛ کرگدنی که با وجود گذشت چندین سال از عمرش، همچنان به عنوان یکی از گران ترین خودرو های بازار شناخته می شود.
بی ام و X6 چه مدل هایی دارد؟
درحالی نسل اول بی ام و X6در سال ۲۰۰۸ و با کد اتاق E71 به بازار خودروی جهان معرفی شد که این خودرو در حال حاضر در دومین نسل تولید می شود که اولین سری آن در سال ۲۰۱۵ روانه بازار شد. طراحی این خودرو که در قسمت جلو بسیار شبیه مدل X5 است به خوبی صورت گرفته است. بی ام و X6 ابعاد بزرگی دارد که در ایران دو مدل اصلی آن یعنی X6 35i و X6 50i موجود است که توسط پرشیا خودرو در بازار ایران عرضه شده است و این خودرو نسبت به قیمت خودروهای BMW در ایران بیشترین قیمت را دارد. این خودرو به جز این دو مدل، در دو نسخه M Power و اکتیو هیبرید هم در بازارهای جهانی قابل خریداری است.
کابین در دو مدل X6 35i و X6 50i یکسان است و تنها در برخی جزئیات با یکدیگر تفاوت دارند اما این دو مدل از نظر فنی با یکدیگر متفاوتند؛ در نسخه ۳۵i از یک موتور ۳٫۰ لیتری ۶ سیلندر استفاده شده که قادر است ۳۰۶ اسب بخار قدرت و ۴۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند در حالی که مدل ۵۰i از یک موتور ۴٫۴ لیتری ۸ سیلندر با ۴۰۷ اسب بخار قدرت و ۶۰۰ نیوتن متر بهره می برد. هر دوی این موتور ها به توربو مجهز شده اند و برای انتقال قدرت به هر چهار چرخ از یک جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک استپ ترونیک استفاده می کنند.
نقاط مثبت و منفی بی ام و X6 را بشناسید
اگر بخواهیم از نکات مثبت بی ام و X6 حرف بزنیم از طراحی جذاب و جلوتر از زمان، پیشرانه پاسخگو، امنیت بالا و امکانات رفاهی ارزنده آن نام ببریم و برای برشمردن نکات منفی آن می توانیم به کیفیت سواری نسبتا خشک و کوبنده، دید کم راننده در بیشتر زوایا، استهلاک بالا، وزن بالای ۲ تُنی آن که علاوه بر کاهش کارایی، در مصرف بنزین هم تاثیرگذار است و هزینه بالای تعمیرات آن اشاره کنیم. اما بی ام و X6 از نظر تجهیزات رفاهی عملکرد خوبی دارد و ویژگی هایی چون سیستم صوتی با ۱۰ بلندگو و ۲ ساب ووفر، تنظیم برقی صندلی های جلو در ۱۰ جهت به همراه ۲ حافظه، کروز کنترل، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دید عقب، سیستم تهویه مطبوع با فیلتر تصفیه هوا، سیستم تنظیم خودکار ارتفاع، سیستم استارت بدون کلید، نمایشگر هدآپ و سیستم بازیابی انرژی ترمز را در اختیار شما قرار می دهد.
مطالعه مطلب ” بی ام و X3 محبوب آلمانی در بازار خودرو ایران ” را به شما پیشنهاد میکنیم
رقبای اسپرت؛ از رنجروور تا مرسدس بنز
اگر بخواهید بدانید رقبای بی ام و X6 مدل ۲۰۱۸ چه خودرو هایی هستند باید بدانید که حریفان مدل های عادی این خودرو با پیشرانه های ۶ سیلندر و ۸ سیلندر هستند که شامل نمونه هایی از آئودی Q7 ، پورشه کاین، ولوو XC90، آکورا MDX، رنجروور اسپرت ، لندروور دیسکاوری، مرسدس بنز کلاس GLE و اینفینیتی QX70 می شود. هرچند این خودرو جزو آخرین خودرو های موجود بی ام و در ایران است اما به نظر می رسد همچنان BMW X4 با اینکه قدیمی تر است محبوبیت بیشتری در بین لوکس سواران ایرانی دارد.
.